perjantai 18. marraskuuta 2016

Suuria uutisia!

Hyvät kanssajouluttelijat, tänä vuonna blogi on ollut hiljainen ja niin tulee ikävä kyllä jatkumaan. Joulutusta on ilmassa, mutta aikaa tälle blogille ei nyt ole. Eikä joulun valmistelullekaan. Tänään olen tehnyt muutaman joulukortin ja lahjat olen hankkinut jo hyvissä ajoin, mutta muuten tämä joulu menee meiltä tavallaan ohi. Haluatte ehkä tietää, miksi? Minä ainakin palan halusta kertoa! Saanen täten ilmoittaa teille suuren ilouutisen, jolla on vaikutusta myös tähän blogiin tulevaisuudessa (en malta odottaa joulua 2017!!)....

Mutta ensin, pari kuvaa korteista. Tai oikeastaan vain yksi, ja sekin on huono...Tänä vuonna Pinterest oli kaveri kortti-ideoita etsiessäni. Kortit täytyy saada valmiiksi nopeasti ja mahdollisimman vähillä kustannuksilla. Toistaiseksi kaikki materiaalit ovat löytyneet omista varastoista: erilaisia kartonkeja, papereita, nappeja, paljetteja ja nauhoja. Leikkaa - liimaa, ja hyvä tuli!

Ja nyt se uutinen! Tittididiiiiiiiiiiiiiii... me muutetaan maalle!! (Käsi ylös kaikki, jotka hihkaisivat äsken mielessään 'vauvauutisia'.) Kyllä, meillä on vihdoin talo. Ihana, oma talo maalla! Juuri nyt käynnissä on massiivinen remontti ja siksi blogi on ollut ja pysyy hunningolla. Ensi vuonna kuitenkin on toisin. Silloin minulla nimittäin on talo, jota sisustaa ja josta kehtaa ottaa kuviakin! Monen monta huonetta, joihin laittaa joulua! Leivinuuni kinkun paistamiseen! Piha! Ehkä pihasaunakin, jos olemme oikein ahkerina.

Saanen siis anteeksi tämän vuoden hiljaisuuden, palaan blogin pariin vuoden päästä, ehkä jo aikaisemminkin. Mahtavaa joulunodotusta kaikille!

2 kommenttia:

  1. Täällä on käsi ylhäällä :D:D
    Hieno uutinen - tsemppiä remonttiin! Iloista joulunodotusta :)

    VastaaPoista